ΗΠΑ: Νεκρή γνωστή drag queen – Κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα που χόρευε στη σκηνή (vid)

 ΗΠΑ: Νεκρή γνωστή drag queen – Κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα που χόρευε στη σκηνή (vid)

Η Valencia μια τρανς γυναίκα μόλις 25 ετών, γνωστή drag queen στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανία και ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο – όπως λέγεται – από την LGBTQ+ κοινότητα της χώρας της έφυγε ξαφνικά την ώρα που συμμετείχε σε παράσταση σε γνωστό μπαρ της Φιλαδέλφειας.

Το βράδυ της 12ης Σεπτέμβρη, εντελώς ξαφνικά την ώρα που συμμετείχε σε drag show, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θεατών.

Η ίδια αυτοχαρακτηριζόταν ως «Philadelphia’s Plus Size Dancing Diva» Συγκεκριμένα, την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία πρωταγωνιστούσε σε μία δική της παράσταση στο νυχτερινό κέντρο «Tabu» της Φιλαδέλφειας.

Την ώρα που χόρευε πάνω στη σκηνή ξαφνικά κατέρρευσε. Πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή. Κανείς δεν μπορούσε αρχικά να εξηγήσει τον ξαφνικό αυτό θάνατό της.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο απρόσμενος θάνατος της Prime αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, ενώ προέκυψε πως η ίδια έπασχε από κάποια καρδιαγγειακή νόσο.

«Θρηνούμε την απώλεια ενός πολύ φωτεινού και ανερχόμενου αστεριού της κοινότητα; και ενός ανθρώπου που ήταν πάντα γεμάτος ζωή και θετικότητα», ανάρτησε το γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Instagram. «Αποχαιρετούμε τη Valencia Prime, αλλά δεν θα ξεχάσουμε το φως που έφερε στη σκηνή μας».

«Ήταν μια λαμπερή και όμορφη σταρ, η ανιδιοτέλεια και η καλοσύνη είχαν γίνει αισθητές από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Δεν θρηνώ μόνο για την φίλη μου, αλλά και για την απώλεια που υπέστη η ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η Valencia ήταν μια καθοριστική επιρροή», έγραψε μία στενή της φίλη στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα