Απογοήτευση στο Φάληρο: Διασυρμός του Ολυμπιακού – Βαρύ το κλίμα για τον Κορμπεράν

 Απογοήτευση στο Φάληρο: Διασυρμός του Ολυμπιακού – Βαρύ το κλίμα για τον Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα ήττα και μάλιστα «βαριά» στο Καραϊσκάκη από την Φράιμπουργκ (0-3) και πλέον το μέλλον του Ισπανού προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό στο Europa League μετά από εκείνη από τη Ναντ στην πρεμιέρα (2-1) με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μην έχουν ούτε βαθμό., αλλά και πολύ μέτριες έως κακές εμφανίσεις.

Πλέον η παραμονή του Κορμπεράν κρέμεται σε μια κλωστή.

Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες και ο Ολυμπιακός να πάει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με υπηρεσιακό προπονητή, τον Άριε Ιμπαγάσα μέχρι να βρεθεί διάδοχη λύση, σε περίπτωση που αποφασιστεί άμεσα η απομάκρυνση του προπονητή.

Ήταν τέτοια η απογοήτευση του κόσμου απόψε στο Καραϊσκάκη που μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων αποχώρησε πολύ πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα η Καραμπάχ κέρδισε τη Ναντ (3-0) και έκανε μεγάλο βήμα για την δεύτερη ή την τρίτη θέση στον όμιλο…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).

Σχετικά Άρθρα