Περιοριστικά μέτρα στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ επειδή απείλησε να σκοτώσει κάποιον

 Περιοριστικά μέτρα στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ επειδή απείλησε να σκοτώσει κάποιον

Περιοριστικά μέτρα για δύο χρόνια εις βάρος του πατέρα της Μέγκαν ΜαρκλΤόμας, κέρδισε ο συνιδιοκτήτης του πρακτορείου «Coleman-Rayner», Τζεφ Ρέινερ.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών μετράει περίπου δύο χρόνια, με τον Ρέινερ να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια εναντίον του Τόμας Μαρκλ.

Στην τελευταία δίκη που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου ωστόσο, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, με τον Ρέινερ να κερδίζει όχι μόνο την υπόθεση, αλλά και δύο χρόνια ψυχικής ηρεμίας. Παρά την απουσία του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μαρκλ έχει παραλάβει ήδη τα νομικά έγγραφα που ανακοινώνουν την απόφαση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», ο Τόμας Μαρκλ είχε απειλήσει να σκοτώσει τον Τζεφ Ρέινερ, όπως αναφέρεται και στο βιβλίο του Τομ Μπόγιερ με τίτλο «Revenge: Meghan, Harry and the War Between The Windsors», δημιουργώντας του μεγάλο άγχος και φόβο για τη ζωή του.

Το TMZ αναφέρει πως ο Ρέινερ κατέθεσε στο δικαστήριο, ότι ο Τόμας Μαρκλ απείλησε τη ζωή του, ισχυριζόμενος πως κάποιες στημένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησε ο Ρέινερ μέσω του πρακτορείου του, ευθύνονται για τη ρήξη στη σχέση του με την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι. Όταν μάλιστα κυκλοφόρησαν τα εν λόγω στιγμιότυπα, ο Τόμας Μαρκλ ήταν εκείνος που μήνυσε πρώτος το πρακτορείο «Coleman-Rayner».

Αν και το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2021 και μέχρι στιγμής, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσσεξ δεν έχει προσπαθήσει να κάνει πράξη τις απειλές του, ο Τζεφ Ρέινερ δήλωσε πως «δεν αντέχει να ζει μέσα στον φόβο και το στρες», καθώς ο άνδρας ίσως επιχειρήσει μακροπρόθεσμα να τον… σκοτώσει για να τον εκδικηθεί.

Σχετικά Άρθρα