Ο κορυφαίος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα

 Ο κορυφαίος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Ο πιο δημοφιλής και αγαπητός τενόρος του πλανήτη, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έρχεται για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 18 Ιουλίου 2023, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο.

Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, θα εμφανιστεί στη μεγαλύτερη συναυλία του στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα!

Όσοι “ζήλεψαν” γιατί δεν κατάφεραν να ακούσουν τον θεσπέσιο Signore Bocelli στο πρόσφατο φεστιβάλ του Λόφου της Σάνης, τώρα θα έχουν μία περίφημη ευκαιρία, να τον απολαύσουν στην καρδιά της Αθήνας. Μια μοναδική, μαγική εμπειρία για όλους τους λάτρεις της μουσικής.

Ο Andrea Bocelli παγκόσμια αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής παράδοσης ερμηνευτών, έχει συνεισφέρει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα “Romanza”, ”Sacred Arias», “Sì” και “Believe”. Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έχει στο ενεργητικό του πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Ο Andrea Bocelli πιστεύει ότι “το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη”. Έτσι, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε μας.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Σχετικά Άρθρα