Καστανίδης: “Οι φάκελοι παρακολούθησης έχουν καταστραφεί” – “Προφανές ότι η κυβέρνηση σβήνει ίχνη”

 Καστανίδης: “Οι φάκελοι παρακολούθησης έχουν καταστραφεί” – “Προφανές ότι η κυβέρνηση σβήνει ίχνη”

Στο κάδρο των ευθυνών για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων τοποθετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χάρης Καστανίδης. Ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κάνοντας μάλιστα λόγο για χρόνο που προσπαθεί να κερδίσει, ώστε να καλύψει τα ίχνη της.

 «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση καλύπτει τον χρόνο και καλύπτει ίχνη. Θέλει τα ανομήματα της να τα σκεπάσει» τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 ο κ. Καστανίδης και συνέχισε λέγοντας: «είτε εν όλω είτε εν μέρει οι φάκελοι παρακολούθησης Ανδρουλάκη – Κουκάκη έχουν καταστραφεί».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε πως ο θύτης Κυρ. Μητσοτάκης επιτίθεται στο θύμα, ήτοι στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είδα για πρώτη φορά την προπέτεια του θύτη απέναντι στο θύμα του. Είναι δυνατόν να απευθύνεται ο θύτης στο θύμα και αντί να ζητά συγγνώμη και να προσπαθεί να βοηθήσει να λέει ότι “εργαλειοποιεί”. Δηλαδή τι να κάνει ο Ανδρουλάκης; Να σιωπήσει;» ανέφερε.

Νωρίτερα, σε άλλη αποστροφή του λόγου του είχε τονίσει: «Όσοι έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν έχουν οργανωθεί πίσω από την επιλογή του απορρήτου», ενώ πρόσθεσε: «Όλοι όσοι ήταν “αρμόδιοι”, για να προχωρήσουν στις συνακροάσεις οχυρώθηκαν πίσω από τη γραμμή του απορρήτου κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής και του Ποινικού Κώδικα».

Σχετικά Άρθρα