Πάτρα: 2 ετών κοριτσάκι, κατέληξε στο νοσοκομείο – Ζητήθηκε νεκροψία-νεκροτομή

 Πάτρα: 2 ετών κοριτσάκι, κατέληξε στο νοσοκομείο – Ζητήθηκε νεκροψία-νεκροτομή

Ένα θρίλερ εξελίχτηκε στην Πάτρα με τον θάνατο ενός 2χρονου κοριτσιού. Επειδή τα αίτια είναι άγνωστα, θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το δίχρονο κοριτσάκι διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του. Αμέσως διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου δόθηκε μάχη έως και τη Δευτέρα (05.09.2022) οπότε κατέληξε.

Τα αίτια θανάτου του μικρού παιδιού – σύμφωνα με το thebest.gr – είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του ανήλικου, το οποίο είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το δίχρονο κορίτσι δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα δηλαδή που συνδέονται με τον Covid19, ώστε να αποδοθεί στη νόσο ο θάνατός του.

Να σημειωθεί ότι το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, 5 του μηνός.

Σχετικά Άρθρα