Το ”αντίο” του US Open στην θρυλική Σερένα Γουίλιαμς (vid)

 Το ”αντίο” του US Open στην θρυλική Σερένα Γουίλιαμς (vid)

Η Σερένα Γουίλιαμς αποχαιρέτησε το τένις μετά την ήττα της από την Αϊλα Τομλιάνοβιτς στον 3ο γύρο του US Open και οι διοργανωτές του τελευταίου κορυφαίου Major της σεζόν είπαν το δικό τους «αντίο» στην GOAT του τένις με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται στιγμές της τεράστιας καριέρας της.

Η Σερένα Γουίλιαμς, μία από τις κορυφαίες τενίστριες όλων των εποχών, έβαλε τέλος στην καριέρα της σε ηλικία 41 ετών, έχοντας κατακτήσει 23 Grand Slam.

Η τελευταία “σελίδα” στην σπουδαία καριέρα της γράφτηκε στον 3ο γύρο του US Open, με την Αμερικανίδα να χάνει από την Άιλα Τομλιάνοβιβτς με 2-1 σετ (7-5, 6-7(4), 6-1) και να δέχεται την “αποθέωση” του κοινού.

Στο τέλος του αγώνα, η Σερένα κλήθηκε να κάνει δηλώσεις και -όπως θα περίμενε κανείς- δεν άντεξε. ΓΗ θρυλική τενίστρια “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα, ευχαριστώντας ειδικότερα την οικογένειά της για τη στήριξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

«Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εδώ στο πλευρό μου στην κυριολεξία για ολόκληρες δεκαετίες. Όλα άρχισαν από τους γονείς μου. Αξίζουν τα πάντα. Τους είμαι ευγνώμων. Κλαίω, αλλά νομίζω ότι είναι δάκρυα χαράς. Και να ξέρετε δεν θα ήμουν η Σερένα, αν δεν υπήρχε η Βίνους (σ.σ. η αδερφή της, που επίσης ήταν τενίστρια υψηλού επιπέδου, χωρίς όμως τις τεράστιες διακρίσεις της Σερίνα). Σε ευχαριστώ, Βίνους. Η Βίνους είναι ο μοναδικός λόγος, που υπήρξε ποτέ η Σερίνα», είπε μεταξύ άλλων η Σερίνα, που ρωτήθηκε αν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει τις σκέψεις της.

«(σ.σ Γέλια) Δεν νομίζω, δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!».

Σχετικά Άρθρα