Δύο νέα κανάλια έρχονται τον Σεπτέμβριο

 Δύο νέα κανάλια έρχονται τον Σεπτέμβριο

Δύο νέα ειδησεογραφικά κανάλια μπαίνουν στα σπίτια μας τον επόμενο μήνα. Το ERT NEWS που επαναλανσάρεται με νέα εικόνα στις 5 Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, στον αέρα αναμένεται να βγει και το οικονομικό κανάλι του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ναυτεμπορική TV.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τις ενημερωτικές εκπομπές να έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, ενώ σε ό,τι αφορά τη ψυχαγωγία, τη Δευτέρα (29/8) έγινε η αρχή για φέτος για κάποια προγράμματα.

Πέρα από τις εκπομπές και τις σειρές που αναμένουν οι τηλεθεατές, μέσα στον Σεπτέμβριο θα δουν και δύο νέα κανάλια στις οθόνες τους. Το ERT NEWS επαναλανσάρεται με νέα εικόνα στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις 19 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται σε υψηλή ευκρίνεια και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote TV και Nova.

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, στον αέρα αναμένεται να βγει και το οικονομικό κανάλι του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ναυτεμπορική TV, εκπέμποντας διαδικτυακά και δορυφορικά μέσω της Cosmote TV και της Nova. Παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα είναι ο Τάκης Σπηλιόπουλος.

Όθων Παπαδάκης