Θρίλερ με τον θάνατο της δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου – “Την απειλούσαν, κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές”

 Θρίλερ με τον θάνατο της δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου – “Την απειλούσαν, κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές”

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου γνωστής δικηγόρου τον περασμένο Ιούνιο, στα Εξάρχεια. Αν και αρχικά είχε αποδοθεί σε ατύχημα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με δράστες κακοποιούς.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να της πάρουν τη ζωή. Η Ασφάλεια Εξαρχείων έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει βρει κάποια στοιχεία και πιστεύω σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα», είπε ο σύζυγος της Βασιλικής Αυγουστίνου, Αντώνης Πατατανές, στο Star και πρόσθεσε πως «η Βασιλική ήταν σπουδαίος άνθρωπος, υπέρμαχος ανθρώπων και ζώων. Βοηθούσε όλο τον κόσμο».

Ο θάνατος της δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου αρχικά αποδόθηκε σε πτώση που είχε πηγαίνοντας βόλτα σκυλάκια που φρόντιζε στα Εξάρχεια.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της κατάφερε να ανοίξει το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι δεχόταν συνεχώς απειλές.

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την απειλούσαν. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, γιατί κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους ανθρώπων και ζώων», είπε.

«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα έτσι όπως περιγράφονται στα ιατρικά έγγραφα δεν δικαιολογούνται σε τυχαίο περιστατικό και τυχαία πτώση. Ξέρουμε ονόματα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα έτσι όπως περιγράφονται στα ιατρικά έγγραφα δεν δικαιολογούνται σε τυχαίο περιστατικό και τυχαία πτώση», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα