Η Αμερικανική Πρεσβεία, παίρνει το μέρος της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα μπάσκετ με την Τουρκία σήμερα ! – ” Πάμε Ελλάς ! ” (vid)

 Η Αμερικανική Πρεσβεία, παίρνει το μέρος της Εθνικής  Ελλάδας στον αγώνα μπάσκετ με την Τουρκία  σήμερα ! – ” Πάμε Ελλάς ! ” (vid)

Η πρεσβεία των ΗΠΑ παρουσίασε ένα πολύ όμορφο βίντεο ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία για το Ακρόπολις, λόγω του Γιάννη, αν και στην εθνική Τουρκίας παίζουν κι εκεί, τρεις NBAers.

Η Εθνική δίνει το πιο δυνατό τεστ της ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του Eurobasket 2022.

Οι διεθνείς του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει απόψε (19/8) την Τουρκία του Σέιν Λάρκιν και των τριών NBAers (σ.σ. Οσμάν, Κορκμάζ, Σενγκούν), σε ένα φιλικό που το βάζει σε κλίμα ενόψει των «δύσκολων» που ακολουθούν.

Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει sold out. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πάντως, θα έχει έναν ιδιαίτερο υποστηρικτή, την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Η τελευταία, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο βίντεο με το μήνυμα: «Όλα τα βλέμματα είναι απόψε πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πάμε Ελλάδα!».

Αποτελέσματα και μεταδόσεις του Ακρόπολις
Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Τουρκία-Γεωργία 101-88
Ελλάδα-Πολωνία 101-78
Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Πολωνία-Τουρκία 87-86
Γεωργία-Ελλάδα 67-80
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ3
21:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ 1

Σχετικά Άρθρα