Πάτρα: Εργαζόμενη σε νοσοκομείο είχε να προσέλθει στην εργασία της 4 χρόνια -Η πληρωμή της γινόταν κανονικά, όλο αυτό το διάστημα!

 Πάτρα: Εργαζόμενη σε νοσοκομείο είχε να προσέλθει στην εργασία της 4 χρόνια -Η πληρωμή της γινόταν κανονικά, όλο αυτό το διάστημα!

Σκάνδαλο σε νοσοκομείο της Πάτρας με υπάλληλο η οποία πληρώνεται κανονικά αλλά έχει να πάει στη δουλειά της 4 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε από το 2018 όπου η γυναίκα δεν προσερχόταν στη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «κάλυπταν» την απουσία της. Ετσι και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Ομως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Π» αναφέρει, πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Η εργαζόμενη στην Πάτρα παρακολουθούσε μέχρι και Πανεπιστήμιο

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της.

Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Όθων Παπαδάκης