Οργή Μητσοτάκη για την στάση Βενιζέλου στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

 Οργή Μητσοτάκη για την στάση Βενιζέλου στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Οργισμένος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο φέρεται σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει η “Καθημερινή” και επισημαίνει και ο Βασίλης Σκουρής στο ieidissis.gr.

Ο λόγος, μάλιστα, δεν είναι απλά και μόνο ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά αποδόμησε πλήρως την επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις, αμέσως μετά το «διάγγελμα» που έκανε και που χαρακτήρισε «νόμιμη» (!) την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Η παρέμβαση Βενιζέλου, μάλιστα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στις αποστάσεις που κρατάει ο λεγόμενος «μεσαίος χώρος» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς το ενδεχόμενο ρήξης πολλών στελεχών του με το Μαξίμου είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός!

Η οργή Μητσοτάκη, πάντως, κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενισχύεται καθώς στο Μαξίμου υποψιάζονται πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι ένα πρόσωπα από τα προωθούνται στο παρασκήνιο ως «τρίτα πρόσωπα» για την πρωθυπουργία. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, -είτε παίζει ή είτε όχι το σενάριο να είναι ένα από τα «τρίτα πρόσωπα»- προσβάλλουν ακόμα περισσότερο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς του αποδίδουν ιδιοτελείς σκοπούς σε ένα θέμα που είναι βασικό θέμα δημοκρατίας!