Θεοδωρικάκος: Πάνω από μια ώρα στο ιατρείο της Βουλής – Τι συνέβη

 Θεοδωρικάκος: Πάνω από μια ώρα στο ιατρείο της Βουλής – Τι συνέβη

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτη στη Βουλή μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας τους Πολίτη, ενώ μιλούσε στην Ολομέλεια, έκανε μία παύση καθώς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και ζήτησε από τον προεδρεύοντα να διακόψει την ομιλία του.

Στη συνέχεια βγήκε από την αίθουσα και παρέμεινε για λίγα λεπτά της ώρας στο χώρο μεταξύ του περιστυλίου της Βουλής και των υπουργικών θεωρείων.

Εκεί τον επισκέφτηκε ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.

Ο ίδιος είπε πως τον ταλαιπωρεί μία ίωση, τόνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κορωνοϊό, καθώς έχει κάνει τρία PCR test και όλα είναι αρνητικά.

Ωστόσο στη Βουλή υπήρξε έκδηλη ανησυχία μέχρι να μεταφερθεί ο κ.Θεοδωρικάκος στο ιατρείο, καθώς ακούστηκαν αναφορές από κάποιους πως του έπεσε το ζάχαρο και από κάποιους άλλους ότι του ανέβηκε η πίεση.

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός με ανάρτηση στο twitter επιβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του, επανέλαβε πως τον ταλαιπωρεί μία ίωση, ενώ ευχαρίστησε για τις ευχές.

Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!

Σχετικά Άρθρα