Κατερίνα Στεφανίδη: “Ο μπαμπάς μου και οι γείτονες έσωζαν τα σπίτια τους με κλαδιά. Δεν είναι αλήθεια ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση”

 Κατερίνα Στεφανίδη: “Ο μπαμπάς μου και οι γείτονες έσωζαν τα σπίτια τους με κλαδιά. Δεν είναι αλήθεια ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση”

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη παρενέβη, μέσω twitter, για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησαν οι γονείς της και οι κάτοικοι των περιοχών που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται ή να υφίστανται ζημιές. Είχε προηγουμένως διαμαρτυρηθεί σχετικά τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατέρας της, για να εισπράξουν απαράδεκτα ειρωνικά σχόλια από ορισμένους.

” Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια“, λέει η Κατερίνα Στεφανίδη, απαντώντας σε ένα από αυτά τα σχόλια.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1549833512076951557?s=20&t=_vtKqjFhoCQ5hx7PTfNASw

Και συνεχίζει, αναρτώντας όσα είπε η μητέρα της.

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη βρέθηκε σε πύρινο κλοιό στην Παλλήνη, ενώ διπλανές κατοικίες κάηκαν.

Με μία ανατριχιαστική ανάρτηση, η μητέρα της «χρυσής» Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, έκανε γνωστό ότι η οικία τους καίγεται και μάλιστα τόνισε ότι παρακoλουθεί από την τηλεόραση τις δραματικές εξελίξεις αφού, έχουν εκκενώσει την περιοχή εδώ και ώρες.

Σχετικά Άρθρα