Η PepsiCo Hellas διακρίνεται με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards 2022

 Η PepsiCo Hellas διακρίνεται με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards 2022

Η κ. Έλενα Μασουρίδου, Brand Manager Pepsi παρέλαβε το βραβείο”Innovation in Plastic Packaging” από τον κ. Δημήτρη Μαντή, Πρόεδρο ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ

Η PepsiCo Hellas, η 1η και μοναδική εταιρία αναψυκτικών στην Ελλάδα, η οποία από τον Ιανουάριο του 2022 διαθέτει το 100% των προϊόντων της (Pepsi, Lipton, Ήβη) σε μπουκάλια από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό(rPet), με χαρά ανακοινώνει τη διάκρισή της με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards 2022.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στο House 124 στην Αθήνα, η PepsiCoHellasδιακρίθηκε:

Με Gold βραβείο στην κατηγορία Innovation in Plastic Packaging για τις συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό Pepsi, Ήβη & Lipton.

Με Gold βραβείο στην κατηγορία Circular Economy για τις 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες Pepsi, Ήβη & Lipton & την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας.

Η κ. Ράνια Κυριακού, Marketing Manager Beverages, PepsiCo Hellas παρέλαβε το βραβείο “Circular Economy” από τον κ. Γιάννη Μπαλωμένο R&D Packaging Engineer Manager – Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης Υλικών Συσκευασίας, KORRES.

Τα Packaging Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, επιβραβεύουν τιςεπιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους.

Η διπλή διάκρισή της PepsiCo Hellas αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειάςτης εταιρείας να συμβάλλει έμπρακτα στην κυκλική οικονομία, όπου τα υλικά συσκευασίας επαναχρησιμοποιούνται και δεν καταλήγουν απορρίμματα, για ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Η κ. Ράνια Κυριακού, Marketing Manager Beverages, δήλωσε: «Η διπλή αυτή διάκριση μας κάνει όλους ιδιαίτερα περήφανους. Η PepsiCo Hellas με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό. Με τις καινοτόμες συσκευασίες των προϊόντων Pepsi, Lipton& Ήβη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό η PepsiCo Hellas συμβάλλει στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, μένοντας πιστή στον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της που είναι η βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον».

Σχετικά Άρθρα