Λυμπερόπουλος: Αποκαλύπτονται οι παράνομες πρακτικές της Uber – “Στην Ελλάδα τόσο ηλίθιοι είναι;”

 Λυμπερόπουλος: Αποκαλύπτονται οι παράνομες πρακτικές της Uber – “Στην Ελλάδα τόσο ηλίθιοι είναι;”

“Η Νέα Δημοκρατία το πρώτο που έκανε ήταν να φάει εμένα, εξαγόρασε συνειδήσεις συνεργατών μου”, είπε στο “Κόκκινο” ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, που επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ). Ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στο πως η εταιρία Uber μοίραζε χρήμα σε κανάλια, εφημερίδες και όχι μόνο για να πετύχει τον σκοπό της, δηλαδή την επέκταση λειτουργίας της και στη χώρα μας.

O κ. Λυμπερόπουλος εξήγησε πως ο νόμος τον οποίο ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρείται και ουσιαστικά Ι.Χ. που δεν φορολογούνται και δεν ελέγχονται κλέβουν το ψωμί των επαγγελματιών οδηγών ταξί, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο κόντρα στην τακτική των πολυεθνικών που οδηγούν τον λαό σε περαιτέρω φτωχοποίηση.

Σχετικά με το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε για παράνομες χρηματοδοτήσεις πολιτικών, χρήση βίας κ.ά. ώστε να επεκταθεί η Uber σε Γαλλία, Νότια Αφρική και αλλού ο κ. Λυμπερόπουλος αναρωτήθηκε «Διαβάζω σήμερα ότι ο Μαρκόν τα έπαιρνε, δεν ξέρω τι λένε, κάποιοι τα παίρνανε, στην Ελλάδα τόσο ηλίθιοι είναι και δεν πήραν τίποτα;».

Πηγή: avgi.gr

Σχετικά Άρθρα