Διεθνής… διασυρμός με ρεπορτάζ της ΕΡΤ που δείχνει πώς να κλέβει κάποιος βενζίνη (vid)

 Διεθνής… διασυρμός με ρεπορτάζ της ΕΡΤ που δείχνει πώς να κλέβει κάποιος βενζίνη (vid)

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε ζωντανή σύνδεση, δίνει οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν πολύ εύκολα να κλέψουν βενζίνη από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ περιγράφονταν ενδελεχώς οι δύο τρόποι που υπάρχουν για την κλοπή βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου άλλου ιδιοκτήτη.

Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων κάνει το γύρο του κόσμου με δηκτικά σχόλια για την επιλογή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και μάλιστα τη στιγμή που οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά ότι από την ΕΡΤ κλήθηκε μηχανικός ο οποίος παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τους δυο τρόπους κλοπής βενζίνης, επισημαίνοντας ότι η δεύτερη πρόταση είναι να τρυπήσει το ρεζερβουάρ.

Την είδηση μετέδωσε επίσης η Dailymail, η οποία είχε τίτλο «Η ελληνική δημόσια τηλεόραση διδάσκει τους τηλεθεατές πώς να κλέβουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές εκτοξεύτηκαν».

To Alarabiya News, φιλοξενεί χιουμοριστικό ρεπορτάζ όπου εξηγεί πώς η ελληνική δημόσια τηλεόραση έγινε περίγελος με τις συμβουλές που έδωσε σε ρεπορτάζ για την κλοπή βενζίνης.

Το Insider φιλοξενεί επίσης τη «μεγάλη επιτυχία» της ΕΡΤ με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός έδειξε στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν από το ρεζερβουάρ βενζίνη καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη».