Αθώος ο Μένιος Φουρθιώτης για τις 200.000 ευρώ της Τζούλιας Αλεξανδράτου

 Αθώος ο Μένιος Φουρθιώτης για τις  200.000 ευρώ της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Αθώος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης για την υπόθεση των 200.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιο της Τζoύλιας Αλεξανδράτου.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζούλια Αλεξανδράτου του είχε κάνει μήνυση για κλοπή στο χρηματοκιβώτιό της το 2010, ισχυριζόμενη πως μόνο εκείνος γνώριζε πού βρίσκονταν τα χρήματα.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αθώωσε τον κατηγορούμενο για διακεκριμένη κλοπή κρίνοντας πως δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή του.

Μάγδα Φύσσα: “Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ; Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι”

Όπως εξήγησε, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 είχε διακοπεί η επαγγελματική του συνεργασία με την Τζούλια Αλεξανδράτου ενώ ουδέποτε είχε κλειδιά του σπιτιού της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ποτέ στο σπίτι της σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε τους κωδικούς του συναγερμού της αλλά και του χρηματοκιβωτίου.

Το δικαστήριο κάλεσε το πρώην μοντέλο για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Μένιο Φουρθιώτη, με την ίδια να επιμένει στον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα διάρρηξης από τον παρουσιαστή. Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε φυλάξει τα χρήματα, αλλά και πως γνώριζε τον κωδικό της αφού εκείνος της είχε φέρει τον άνθρωπο που το τοποθέτησε.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αθώωση του κατηγορούμενου τονίζοντας στην αγόρευση της ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχθηκε ότι ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που παραβίασε το χρηματοκιβώτιο. «Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα. Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα