Γιαγιά μπέρδεψε τον Τζάρεντ Λέτο με τον Χριστό και προσευχήθηκε

 Γιαγιά μπέρδεψε τον Τζάρεντ Λέτο με τον Χριστό και προσευχήθηκε

Ο κινηματογραφικός «Morbius» της ομώνυμης ταινίας που προβάλλεται αυτό το διάστημα στις αίθουσες είναι ένας ροκ σταρ που διαθέτει χιούμορ αλλά και χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί ο ίδιος ενεργά με τα social media του- τα οποία δεν έχουν στημένο περιεχόμενο ως είθισται στους σταρ, αλλά δόσεις αλήθειας, κάτι που βγαίνει προς τα έξω.

Ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto) λοιπόν, στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, μοιράστηκε μία άκρως χιουμοριστική φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος το «θέμα». Ειδικότερα, ανάρτησε ένα πλάνο στο οποίο απεικονίζεται εκείνος αλλά και μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία μπερδεύτηκε καθώς νόμιζε ότι ο ηθοποιός είναι ο Ιησούς Χριστός. Το αποτέλεσμα ήταν να προσεύχεται στον ηθοποιό και τραγουδιστή όπως φαίνεται στο post. 

H φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και την οποία ο 50χρονος έκανε αναδημοσίευση από χρήστη των social media, έγραφε ως λεζάντα: «Ο αδερφός μου κρέμασε τη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στον τοίχο και η γιαγιά μου τώρα προσεύχεται σε αυτόν».

Ο Λέτο στο post με τη σειρά του ευχήθηκε: «Καλό Πάσχα».

Σαφέστατα, δεν είναι η πρώτη φορά που παρομοιάζουν τον Λέτο με τον Χριστό, αφού τα μακριά ίσια μαλλιά και τα γαλάζια μάτια του, θυμίζουν πολύ την εικόνα που έχει ο περισσότερος κόσμος για τη μορφή του Ιησού.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα