Ποινική δίωξη σε βάρος του ντράμερ για σεξουαλικές επιθέσεις σε πέντε ανήλικες

 Ποινική δίωξη σε βάρος του ντράμερ για σεξουαλικές επιθέσεις σε πέντε ανήλικες

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών από τον ντράμερ Γιώργο Γιαννόπουλο προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η νέα εμπλοκή του 71χρονου πρώην ντράμερ πασίγνωστου ελληνικού ροκ συγκροτήματος με τη Δικαιοσύνη, έρχεται μετά τις νέες καταγγελίες από πέντε γυναίκες, οι οποίες πρόσφατα υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία σε βάρος του και κάνουν λόγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις την περίοδο 2007-2013.

Ανάλυση για την επίσκεψη Νούλαντ/ Ελληνοτουρκικά: Ο κίνδυνος μπροστά μας…

Πλέον ο ντράμερ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Τα αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος και πλέον η δικογραφία περνά στα χέρια ανακριτή, ο οποίος θα καλέσει τον κατηγορούμενο σε απολογία.

Να σημειωθεί ότι, ο ντράμερ την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις6 ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013. Σε πρώτο βαθμό ο μουσικός είχε καταδικασθεί για το αδίκημα αυτό σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.

Ακόμα τρεις γυναίκες είχαν αποταθεί στην εισαγγελία υποστηρίζοντας ότι υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις από τον μουσικό το 2003 και το 2005, όμως για τις καταγγελίες τους εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη λόγω παραγραφής.

Σχετικά Άρθρα