Το τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου για “αυτοκτονία”

 Το τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου για “αυτοκτονία”

Μια πληροφορία που έφτασε στις Αρχές φαίνεται πως ήταν εκείνη που οδήγησε στη σύλληψη και την άσκηση δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εκπρόσωπος μίας ΜΚΟ, που γνωρίζει τη μητέρα, επικοινώνησε με τις Αρχές της Πάτρας και ενημέρωσε ότι υπάρχει ο κίνδυνος η Ρούλα Πισπιρίγκου να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη τηλεφώνησε στη συγκεκριμένη ΜΚΟ γιατί ήταν σε επαφή με μια ψυχολόγο της οργάνωσης. Φέρεται να είπε ότι πιέζεται πάρα πολύ από παντού και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέβη σε αυτή την κίνηση επειδή καταλάβαινε ότι στενεύει ο κλοιός και αποφάσισε να πει ότι θα αυτοκτονήσει, προκειμένου να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική και να κερδίσει χρόνο.

Η ΜΚΟ ενημέρωσε για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το ΑΤ της Πάτρας και στη συνέχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Εισαγγελέας ήταν έτοιμος να δώσει εντολή για εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, όμως μέσα σε λίγη ώρα υπήρξε η ανατροπή.

Όταν πληροφορήθηκε τη συγκεκριμένη εξέλιξη το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, επικοινώνησε με τον Εισαγγελέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση ζήτησαν να μην δοθεί τέτοια εντολή, για εγκλεισμό αλλά για προσαγωγή της, όπως και έγινε.

Σχετικά Άρθρα