Στον Άρειο Πάγο οι γονείς του Άλκη Καμπανού

 Στον Άρειο Πάγο οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Απονομή δικαιοσύνης στην υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού τους ζήτησαν οι γονείς του 19χρονου Αλκη Καμπανού, που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς του Άλκη, παρουσία του συνηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί διαδοχικά με την πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στις συναντήσεις οι οποίες διήρκεσαν περισσότερο από δυο ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά και η συγκίνηση πολύ μεγάλη.

Οι γονείς του Άλκη ζήτησαν από τους ανώτατους δικαστές να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το παιδί τους και να σταματήσει η τυφλή οπαδική βία.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα μετά από παραγγελία του κυρίου Πλιώτα άρχισε μεγάλη έρευνα για τη βία μεταξύ οπαδών και ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις, ενώ υπήρξαν και προφυλακίσεις.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές ακόμα δικογραφίες.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των γονιών του 19χρονου με την ηγεσία του Αρείου Πάγου, τόνισε: «Σε λίγα χρόνια θα συμπληρώσω 50 χρόνια δικηγορίας. Αλλά αυτό που έζησα σήμερα στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Γεωργίου με τους γονείς του αείμνηστου Αλκη Καμπανού και την σεβαστή κυρία πρόεδρο του Αρείου Πάγου είναι συγκλονιστικό και δεν μπορώ με λόγια να το περιγράψω.

Η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυχερή που επικεφαλής της είναι η άνθρωπος πρώτα απ’ όλα κυρία Γεωργίου.

Η συνάντηση μαζί της αλλά και μαζί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα είναι το μεγαλύτερο βάλσαμο για τους τραγικούς γονείς του αείμνηστου Άλκη στη πληγή που άνοιξε σε αυτούς η απάνθρωπη συμπεριφορά αυτών των 12 αδίστακτων εγκληματιών που μέχρι σήμερα ούτε οι ίδιοι ούτε το οικογενειακό τους περιβάλλον έχουν προφέρει τη λέξη “συγγνώμη” είτε δημόσια είτε ιδιωτικά.

Η συνάντηση ήταν απολύτως μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητος και δεν θα έκανα αυτή τη δήλωση εαν η συνάντηση δεν αποκαλύπτετο από δημοσιογράφους οι οποίοι τους συνάντησαν εντελώς τυχαία έξω από τον Άρειο Πάγο».

Σχετικά Άρθρα