Φονικό στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο 60χρονος

 Φονικό στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο 60χρονος

Ο 60χρονος που δολοφόνησε την οικογένεια στην Ανδραβίδα, φέρεται να κρυβόταν σε ψαροκάικο όσο καταζητούνταν από την Αστυνομία, ενώ μπόρεσε να επισκεφθεί το σπίτι του και να πάρει μερικά αντικείμενα. 

Ο 60χρονος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία και συγκεκριμένα των δύο γονέων και των μικρών παιδιών του, με την ιατροδικαστική έκθεση να αναφέρει ότι πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο δράστης βρήκε καταφύγιο σε ψαροκάικο, ενώ αμέσως μετά το έγκλημα διέφυγε πεζός, προς την οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, από τον τόπο του εγκλήματος, όπου επιβιβάστηκε σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή. Για τον εντοπισμό του και την προσαγωγή αρχικά του δράστη, συγκροτήθηκαν άμεσα ειδικά συνεργεία ελέγχων από αστυνομικούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ιστότοπου, ο 60χρονος ήταν ο άνδρας που μετέβη στην οικία του στην Ανδραβίδα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φορώντας κουκούλα, πιθανώς για να πάρει χρήματα, ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα. Παρόλα αυτά, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα σήμανε συναγερμός και το σπίτι του περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Περιμετρική Οδό Πατρών, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου λίγο μετά τις 12 το βράδυ, σε κοινή επιχείρηση των αστυνομικών της Αχαΐας και της Ηλείας. Μόλις έπεσε στο μπλόκο της αστυνομίας σήκωσε τα χέρια και ψηλά, βγήκε από το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε και στη συνέχεια προσήχθη στην αστυνομία.

Ανδραβίδα: «Δεν σκότωσα για τα χρήματα»

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, (τον διόρισε το κράτος), «ο πελάτης μου δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον» και «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και λυπάται πολύ». Στο ερώτημα εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση για τις δολοφονίες των δύο μικρών παιδιών, ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε, σύμφωνα με το patrisnews, πως, όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται» ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως, όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Σχετικά Άρθρα