Δολοφονία Καρολάιν: Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το ντοκιμαντέρ της τραγωδίας

 Δολοφονία Καρολάιν: Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το ντοκιμαντέρ της τραγωδίας

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σόκαρε το πανελλήνιο και έγινε ντοκιμαντέρ από το βρετανικό Channel 5.

Σύμφωνα με το “Πρωινό”, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρακολούθησε μέσα από τις φυλακές διαδικτυακά το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών με τίτλο “Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο” και όσα είδε τον έκαναν έξαλλο.

Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση παραθύρου σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Ο λόγος είναι ότι ο τρόπος που παρουσιάζει το βρετανικό ντοκιμαντέρ την δολοφονία της 19χρονης, απέχει πολύ από την υπερασπιστική γραμμή που χτίζει ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε την σύζυγο και μητέρα της κόρης του όντας εν βρασμώ ενώ στο ντοκιμαντέρ η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είναι εκνευρισμένος για το ντοκιμαντέρ καθώς δεν ζητήθηκε η άδειά του για μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να προβεί και σε νομικές ενέργειες εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

Σημειώνεται ότι την παραγωγή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ δεν επιθυμούσε ούτε η οικογένεια της Καρολάιν, με τη μητέρα της να έχει ζητήσει από τους κατοίκους της Αλοννήσου να μην μιλήσουν σε αυτό.

Σχετικά Άρθρα