Πατέρας Καρολάιν: Ανησυχώ για την ασφάλεια του δικηγόρου μας, Θανάση Χαρμάνη

 Πατέρας Καρολάιν: Ανησυχώ για την ασφάλεια του δικηγόρου μας, Θανάση Χαρμάνη

Σε μία δήλωση βόμβα προχώρησε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, υποστηρίζοντας ότι φοβάται για την ασφάλεια του Θανάση Χαρμάνη, του δικηγόρου της οικογένειας της 20χρονης που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ο σύζυγός της, Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Κράουτς υπενθύμισε ότι την Πέμπτη 6 Ιουνίου ο Θανάσης Χαρμάνης επρόκειτο να θέσει υπόψη του δικαστηρίου την επιστολή που ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έγραψε στην Σούζαν και σε εμένα κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με τον πάτερα της άτυχης κοπέλας, «αυτή η πρόθεση δημοσιοποίησης στη δικαστική αίθουσα δημιούργησε πανικό στο στρατόπεδο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης μου, γιατί στη συγκεκριμένη επιστολή παρουσιαζόταν αναλυτικά με ποιον τρόπο ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε μία σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών…».

Μια από τις έννοιες μου είναι η ασφάλεια του δικηγόρου μας κ. Θανάση Χαρμάνη, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Φαντάζομαι ότι ο δολοφόνος της κόρης μου δεν κοιμάται καλά αυτές τις ημέρες, αλλά όπως γνωρίζουμε ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος. Νομίζω ότι η δολοφονία ενός έγκριτου Έλληνα δικηγόρου είναι ένα βήμα παραπάνω απ’ αυτό που η συμμορία είναι προετοιμασμένη να κάνει», επεσήμανε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σχετικά Άρθρα