Τι κρύβει το τετ-α-τετ Ανδρουλάκη-Κύρτσου στο Κολωνάκι;

 Τι κρύβει το τετ-α-τετ Ανδρουλάκη-Κύρτσου στο Κολωνάκι;

«Πριν από λίγες μέρες Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Κύρτσος βρέθηκαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και τα είπαν για αρκετή ώρα, επιβεβαιώνοντας την… αμοιβαία εκτίμηση». Η αποκάλυψη έγινε από την συνήθως καλά ενημερωμένη στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής” που γράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου.

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ και ο εσχάτως “αντάρτης” ευρωβουλευτής της Ν.Δ γνωρίζονται είναι αλήθεια πολύ καλά από τις συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Η είδηση δεν θα είχε ιδιαίτερο εάν ενδιαφέρον εάν δεν έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό θέμα αποχώρησης του Γιώργου Κύρτσου από τη Ν.Δ.

Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει πάρει …φωτιά από την σφοδρή κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση. Από το Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει, προς στιγμήν, θέμα διαγραφής του, αν και σε άλλες περιπτώσεις έχουν αντιδράσει μάλλον για μικρότερης σημασίας “αποκλίνουσες συμπεριφορές”. To γεγονός, για παράδειγμα, ότι πήρε το μέρος των Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου και έψεξε την κυβέρνηση για την δίωξή τους, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για το Μαξίμου.

Οι φήμες λένε πως ο κ. Κύρτσος θα έβλεπε θετικά την μετακίνησή του στο “κεντρώο” ΚΙΝ.ΑΛ, είτε με μία νέα υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, είτε και να επιστρέψει στην Αθήνα και να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών. Κάτι τέτοιο είναι σχετικά δύσκολο, βεβαίως, ωστόσο οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλή σχέση και τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σχετικά Άρθρα