Ελισάβετ: Κανένα νέο από το Παλάτι για την κατάσταση της υγείας της

 Ελισάβετ: Κανένα νέο από το Παλάτι για την κατάσταση της υγείας της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε και πάλι να ενημερώσει σήμερα εάν η βασίλισσα Ελισάβετ έχει Covid-19. Και όλα αυτά μόλις λίγες ώρες αφότου η Καμίλα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, τέσσερις ημέρες μετά τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο.

Βασιλικές πηγές ανέφεραν ότι η 74χρονη Καμίλα αν και είναι τριπλά εμβολιασμένη δεν κατάφερε να αποφύγει τη νόσηση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον 73χρονο πρίγκιπα.

Νεκροί δύο ομογενείς από πυρά Ουκρανών στρατιωτών – Το ΥΠΕΞ καλεί τους Έλληνες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Οι αξιωματούχοι των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι «δεν θα σχολιάσουν» την υγεία της βασίλισσας. Μάλιστα, είχαν επιβεβαιώσει την περασμένη εβδομάδα ότι η βασίλισσα δεν είχε συμπτώματα και είπαν σήμερα στη MailOnline ότι δεν είχαν «τίποτα να προσθέσουν» σε αυτό μετά το θετικό τεστ της Καμίλα.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης έχει κολλήσει τον κορονοϊό για πρώτη φορά, αλλά ο Κάρολος προσβλήθηκε για δεύτερη φορά.

Ένας εκπρόσωπος του Clarence House ανέφερε: «Η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι θετική στον Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες».

Ωστόσο, οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν την υγεία της βασίλισσας αφού ο Κάρολος διαγνώστηκε με Covid-19 λιγότερο από 48 ώρες αφότου είδε τη μητέρα του την περασμένη εβδομάδα. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν η Καμίλα είχε δει τη Βασίλισσα.

Σχετικά Άρθρα