Δολοφονία Αλκη : Παραδόθηκε στην Κορυτσά ο 20χρονος Αλβανός – “Δεν τον σκότωσα εγώ”

 Δολοφονία Αλκη : Παραδόθηκε στην Κορυτσά ο 20χρονος Αλβανός – “Δεν τον σκότωσα εγώ”

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών της Αλβανίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 20χρονος Αλβανός καταζητούμενος για την εμπλοκή του στην δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Ο νεαρός, που είχε φύγει για την Αλβανία με τον πατέρα του και τη γιαγιά του, δύο μέρες μετά την καταδρομική επίθεση των οπαδών παραδόθηκε σε αστυνομικό Τμήμα στην Κορυτσά και συνελήφθη.

Κατώτατος μισθός: 1.167 ευρώ στην Ισπανία – 1.603 στην Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του νεαρού συνοδεύοντάς τον στον αξιωματικό υπηρεσίας του είπε: «Αυτός είναι ο γιος μου που ψάχνουν στην Ελλάδα».

«Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αλβανούς αστυνομικούς ο 20χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του newsit.gr.

Ο δικηγόρος του νωρίτερα είχε δηλώσει ότι ο πελάτης του θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές προκειμένου να συλληφθεί και να εκδοθεί στην χώρα μας. 

Ο 20χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία, μαζί με την οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο, πλέον θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να λογοδοτήσει, ισχυριζόμενος (κι αυτός) ότι ο ρόλος του στην επίθεση στο Χαριλάου ήταν περιφερειακός. 

Σχετικά Άρθρα