Δολοφονία Άλκη: Βανδαλισμοί στο μνημείο – Πέταξαν στα σκουπίδια κασκόλ και αφιερώματα

 Δολοφονία Άλκη: Βανδαλισμοί στο μνημείο – Πέταξαν στα σκουπίδια κασκόλ και αφιερώματα

Όπως έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη Άρη άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανόςτα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη (17.11) διαπιστώθηκε πως πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών τα παραπάνω αντικείμενα -κόβοντας μάλιστα και κάποια από τα κασκόλ- σε μία πράξη ακραίου βανδαλισμού.

Φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο σημείο, βρήκαν τα αντικείμενα στον κάδο και τα έστησαν ξανά στο σημείο που ήταν εξ αρχής.

Θέση για το θέμα πήρε ο ερασιτέχνης Άρης, τονίζοντας πως “… θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα”

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα «αποτελέσματα» αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του συλλόγου, στο 2310 305402».

Σχετικά Άρθρα