Δεκτό τελικά το αίτημα ΚΙΝΑΛ από τον Τασούλα μετά τις αντιδράσεις

 Δεκτό τελικά το αίτημα ΚΙΝΑΛ από τον Τασούλα μετά τις αντιδράσεις

Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ.Ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Φώφης Γεννηματά. Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Δεκτό έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.), να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως είπε, ο κ. Τασούλας, το νέο αίτημα του ΚΙΝ.ΑΛ. έγινε δεκτό καθώς η συνεδρίαση θα γίνει εκτός του ωραρίου (σ.σ. αρχίζει στις 09:00) της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, είχε προκύψει εμπλοκή για την οποία είχε ενημερώσει σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλης Κατρίνης, επιτέθεμενος μάλιστα στον πρόεδρο της Βουλής γιατί  είχε αρχικά αρνηθεί να την παραχωρήσει.

Ο κ. Τασούλας, είχε απαντήσει πως το θέμα αυτό έπρεπε να λυθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων συνολικά και να μην εξετάζεται κατά περίπτωση η δυνατότητα να συνεδριάζει η Κ.Ο. ενός κόμματος σε αίθουσα της Βουλής, εκ παραλλήλου, με κορυφαίες συνεδριάσεις της Ολομέλειας.

Ο κ. Κατρίνης από πλευράς του, είχε καλέσει τα κόμματα να τοποθετηθούν επί του αιτήματος του ΚΙΝ.ΑΛ. Τη στάση του προέδρου της Βουλής είχε καταγγείλει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα