ΟΑΣΑ: Προβλήματα σε 40 γραμμές λεωφορείων – Δείτε τις περιοχές

 ΟΑΣΑ: Προβλήματα σε 40 γραμμές λεωφορείων – Δείτε τις περιοχές

Με προβλήματα συνεχίζεται η δρομολόγηση των λεωφορείων στην Αττική.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ σε λειτουργία βρίσκονται 240 γραμμές λεωφορείων στις οποίες εποπτικά συνεργεία του ομίλου παρακολουθούν συνεχώς τη δυνατότητα ολικής/μερικής εκτέλεσης τους.

Abacus Research – “Έκρηξη” από τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία – Ποιο είναι το προφίλ της

Παράλληλα, εξακολουθούν να εντοπίζονται προβλήματα στα δρομολόγια σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο

Αναλυτικά:

Πώς κινούνται ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του τραμ, έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας- Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα- Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr ή να καλεί στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ