Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν δίνει ακριβή χρόνο αποκατάστασης των βλαβών

 Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν δίνει ακριβή χρόνο αποκατάστασης των βλαβών

Για τις διακοπές ρεύματος στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού ενημερώνει η δημοτική αρχή, η οποία τονίζει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ συντονίζει τα συνεργεία και για τις τρεις Κοινότητες, ωστόσο δεν δίνει ακριβή χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν διακοπές σε δεκάδες Δήμους της Αττικής. Είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα. Ο αρμόδιος ΔΕΔΔΗΕ συντονίζει τα συνεργεία και για τις τρεις Κοινότητες του Δήμου μας αλλά δεν δίνει ακριβή χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.

Πραγματοποιείται τεράστια προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος από την πλευρά του υπευθύνου ΔΕΔΔΗΕ, όμως πρόκειται για ένα γενικευμένο πρόβλημα, ενός πολυεπίπεδου ζητήματος.

Παρακαλούμε κατανοείστε ότι ο Δήμος μας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, όπου επικρατούν εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, προσπαθώντας να επιταχύνει την επίλυση του προβλήματος. Η αγανάκτηση είναι λογική και απολύτως δικαιολογημένη. Σύσσωμος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται στους δρόμους, για περισσότερο από ένα 24ωρο, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσει. Μείνετε ασφαλείς, αποφύγετε περιττές μετακινήσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των δημοτών μας»

Σχετικά Άρθρα