Η δηκτική απάντηση Πολάκη στον Φίλη για την εκλογή ηγεσίας από τη βάση- Διαφωνίες στο παρασκήνιο της Κουμουνδούρου

 Η δηκτική απάντηση Πολάκη στον Φίλη για την εκλογή ηγεσίας από τη βάση- Διαφωνίες στο παρασκήνιο της Κουμουνδούρου

Αντίθετος με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή αρχηγού και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης, ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 είπε ότι αυτό θα οδηγήσει σε αρχηγικό κόμμα και σε ένα star system. Η παρέμβαση Φίλη την επομένη της πρότασης Τσίπρα και της ψηφοφορίας στο Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ (27 υπέρ-11 κατά) ανέδειξε τις διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος.

Ωστόσο η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος απάντησε δηκτικά στον Νίκο Φίλη με μία ανάρτησή του στο FB.

“Υπάρχει μια πίεση από το σύστημα να δημιουργηθούν αρχηγικά κόμματα. Όταν ψηφίζουν 300 – 400.000 σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν αρχηγό, είναι η εκχώρηση μιας εντολής χωρίς να υπάρχει από εκεί και πέρα ένας έλεγχος. Σε αυτή την τάση που είναι ισχυρή σήμερα, προσπαθούν να σπρώξουν και τον ΣΥΡΙΖΑ. Να γίνει ένα κόμμα συστημικής μετάλλαξης. Δεν συμφωνούμε. Πιστεύω ότι θα κουβεντιάσουμε και αυτές τις προτάσεις στο Συνέδριο μας και θα βρούμε κάποια λύση η οποία θα συνδυάζει τη δημοκρατική λειτουργία και τον αριστερό χαρακτήρα του κόμματος”, είχε δηλώσει ο Νίκος Φίλης.

Η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook: Το πρόβλημα σου Νίκο Φίλη δεν είναι αν τα μέλη του κομματος «ψηφίσουν αγνώστους» ,
αλλά ποιους από τους «γνωστούς του σταρ σύστεμ» ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ……
Γιατί θα μπουν ΟΛΟΙ στο πραγματικό τους μπόι…
Γράφω εδώ γιατί ακόμα δεν έχει ξεμπλοκαριστεί το προφίλ μου… που φρόντισαν τα τρολάκια της κυβέρνησης και της ομάδας αλήθειας να μπλοκάρουν

  • Το πρόβλημα σου Νίκο Φίλη δεν είναι αν τα μέλη του κομματος «ψηφίσουν αγνώστους» ,
  • αλλά ποιους από τους «γνωστούς του σταρ σύστεμ» ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ……
  • Γιατί θα μπουν ΟΛΟΙ στο πραγματικό τους μπόι…
  • Γράφω εδώ γιατί ακόμα δεν έχει ξεμπλοκαριστεί το προφίλ μου… που φρόντισαν τα τρολάκια της κυβέρνησης και της ομάδας αλήθειας να μπλοκάρουν

Σχετικά Άρθρα