Ρούμπεν Σεμέδο: Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Πορτογάλος – “Πάντα στο πλευρό μου ο Ολυμπιακός”

 Ρούμπεν Σεμέδο: Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Πορτογάλος – “Πάντα στο πλευρό μου ο Ολυμπιακός”

Ο Πορτογάλος αμυντικός διέψευσε πως καταφέρθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού για την επίθεση που δέχθηκε.

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του σε Μέσα της Πορτογαλίας για την επίθεση που δέχθηκε και τις αιχμές που άφησε σε βάρος ανθρώπου των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε, πως ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που του στάθηκε, ενώ ξεκαθάρισε πως ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» που τον συνάντησε τον προειδοποίησε για τα όσα ανέφερε ο Τύπος για το αρνητικό και βίαιο σκηνικό, την επίθεση στην σύντροφό του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ρούμπεν Σεμέδο:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να έρθω εδώ να ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά όσα μεταφέρθηκαν και ότι ειπώθηκε σε μία στιγμή σοκ μετά την ντροπιαστική επίθεση που υπέφερα.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Με βοήθησε και με υποστήριξε και υπήρξε πάντα στο πλευρό μου. Ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε.

Αυτό που είπα (σ.σ στη συνέντευξη) ήταν πώς ένας παράγοντας και ένας security από την οικογένεια του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο σκηνικό που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου.

Για ακόμη μία φορά διαστρεβλωμένες πληροφορίες διοχετεύτηκαν με λάθος τρόπο.

Θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι αισθάνομαι καλά και αναρρώνω έχοντας όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Θα επιστρέψω και αύριο (σ.σ. Κυριακή 16/01). Έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ».

Σχετικά Άρθρα