“Aδειάζει” τον Καλλιάνο η Νέα Δημοκρατία: “Λάθος η ανάρτησή του”

 “Aδειάζει” τον Καλλιάνο η Νέα Δημοκρατία: “Λάθος η ανάρτησή του”

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου με την οποία ζήτησε την διαγραφή του Γιάννη Καλλιάνου για τα σχόλιά του ως προς την υπόθεση-Σεμέδο.

Με ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της ΝΔ επισημαίνεται ότι η ανάρτηση του βουλευτή ήταν λάθος, κάτι όμως που -όπως προσθέτουν- αναγνώρισε και ο ίδιος γι αυτό την κατέβασε.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: «Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας. Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία».

Σχετικά Άρθρα