Δίκη Folli Follie: Διακοπή για τις 19 Ιανουαρίου

 Δίκη Folli Follie: Διακοπή για τις 19 Ιανουαρίου

Η δίκη της Folli Follie ξεκίνησε τη Δευτέρα 10/1 το πρωί στο Τριμελές Κακουργοδικείο Αθηνών το πρωί, αλλά διεκόπη λόγω συνωστισμού και διαδικαστικών θεμάτων και σχετικά με την παράσταση πολιτικής αγωγής. Το δικαστήριο θα αναζητήσει μεγαλύτερη αίθουσα αφού αυτή του τετάρτου ορόφου στο Εφετείο δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες κι έτσι διέκοψε για τις 19 Ιανουαρίου.

Αρχικά το δικαστήριο θέλησε να διαχωρήσει την υπόθεση του κινέζου Ερικ Τσαν καθώς ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν έχει λάβει στη γλώσσα του τη δικογραφία. Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. έτσι στις 19/1 το δικαστήριο θα αποφανθεί και για το εάν θα διαχωρήσει ή όχι την υπόθεση του Ερικ Τσαν.

Στο εδώλιο βρίσκονται συνολικά 13 άτομα ανάμεσα στα οποία τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου που κατηγορούνται για ζημιά που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Οι κατηγορούμενοι, κυρίως στελέχη της εταιρίας και των θυγατρικών της είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργημάτων που αφορούν την δράση εγκληματικής οργάνωσης , οι πράξεις της οποίας , σύμφωνα με όσα καταλογίζονται στην ογκώδη δικογραφία, προκάλεσαν ζημιά που υπολογίζεται κατ’ εκτίμηση σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά Άρθρα