Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: Από το 2019 δεν έχει ανεβάσει ανάλογο βίντεο

 Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: Από το 2019 δεν έχει ανεβάσει ανάλογο βίντεο

Τη διαβεβαίωση, εκ μέρους του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει από το 2019 κανένα άλλο βίντεο προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή προσώπων και ότι έχει προσπαθήσει να «κατεβάσει» τα πάντα, επανέλαβε ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς.

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την απολογία του τηλεπαρουσιαστή στον ανακριτή και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο κ. Δακουράς τόνισε ότι το βίντεο που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε κάποιο site που εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει.

Ελεύθερος με όρους μετά τη δεύτερη απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις αρχές πριν τα κατεβάσει».

Σύμφωνα με τον κ. Δακουρά, πρόθεση της υπεράσπισης είναι να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με τις ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Εξέφρασε παράλληλα και την ικανοποίησή του με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, «δεδομένου», όπως σημείωσε, «ότι σε 40 μέρες δικάζεται για μια παρόμοια υπόθεση σε βαθμό πλημμελήματος και είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από την εισαγγελία».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη σημερινή, νέα απολογία του στον ανακριτή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση, αφέθηκε ελεύθερος και τού επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα