Πάνω από 200.000 ψηφοφόροι στο ΚΙΝΑΛ – Στις 9 τα πρώτα αποτελέσματα

 Πάνω από 200.000 ψηφοφόροι στο ΚΙΝΑΛ – Στις 9 τα πρώτα αποτελέσματα

Πάνω από 200.000 φίλοι και μέλη του ΚΙΝΑΛ ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου μέχρι τις 6.30 το απόγευμα.

Η ροή των ψηφοφόρων είναι αυξημένη και αυτό προκάλεσε την εκλογική επιτροπή να αποφασίσει παράταση μισής ώρας στη διαδικασία με τις κάλπες να κλείνουν στις 7.30′ αντί για τις 7, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη κααι με ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί επιπλέον χρόνος στους ψηφοφόρους.

Ένταση στον Ορχομενό

Πάντως από την εκλογική διαδικασία δεεν έλειψαν και οι εντάσεις που θύμιζαν τις εποχές της υψηλής του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των φίλων συγκεκριμένων υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ένταση σημειώθηκε σε εκλογικό τμήμα στον Ορχομενό, όταν εκπρόσωποι των δύο υποψήφιων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πιάστηκαν στα χέρια.

Με βάση τις μαρτυρίες παρευρισκομένων που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε τον εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του.

Η ροή των αποτελεσμάτων

Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ροή των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ εξαιτίας της παράτασης στο κλείσιμο των καλπών

Σχετικά Άρθρα