Χριστοδουλάκης: Τις μεγάλες μάχες τις έχουμε μπροστά μας.

 Χριστοδουλάκης: Τις μεγάλες μάχες τις έχουμε μπροστά μας.

 Την ενότητα στην πρώτη γραμμή προέταξε στο μήνυμά του μετά το πέρας της εκλογικής μάχης στο ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας του κόμματος που ευχαρίστησε τους υποψηφίους και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι μεγάλες μάχες για τη δημοκρατική παράταξη είναι αυτές που έρχονται μπροστά ενώ υπενθύμισε σε όλους την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, καθώς και την εντολή (της) που την συνοδεύει.

Αναλυτικά η δήλωση Χιστοδουλάκη:

Η Φώφη Γεννηματά μας άφησε μία σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη και μαζί με αυτή μία εντολή. Να ενώσουμε, και με τη δική της προοδευτική ταυτότητα, να κάνουμε την παράταξη ξανά πρωταγωνιστή. Την τίμησαν 270.000 προοδευτικοί πολίτες. Την τιμούμε και θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε.

Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ανδρουλάκη, το Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους που με τον αγώνα τους συνεισέφεραν στην επιτυχία και τη μαζικότητα της διαδικασίας.
Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του.

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μεγάλες μάχες για την παράταξη δεν είναι αυτές των τελευταίων εβδομάδων που αφήνουμε πίσω, αλλά οι κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας. Για την κοινωνία και τη χώρα. Και αυτές πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους και ισχυρότερους. Η εντολή για αυτό είναι στα χέρια του νέου Προέδρου. Όπως και η ευθύνη.

Η πολυδιακηρυγμένη ενότητα αποδεικνύεται στην πράξη. Σε ότι με αφορά, θα είμαι μέρος της ενότητας αυτής. Στην πράξη. Στην πρώτη γραμμή.

Σχετικά Άρθρα