Γέννησε δίδυμα νεαρή γυναίκα με κοροναϊό – “Είναι μια χαρά στην υγεία τους”

 Γέννησε δίδυμα νεαρή γυναίκα με κοροναϊό – “Είναι μια χαρά στην υγεία τους”

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από τα Γιάννενα.

Μια νεαρή γυναίκα που νοσεί με κοροναϊό έφερε στη ζωή δίδυμα αγοράκια που χαίρουν άκρας υγείας.

Λινού: Βρισκόμαστε ανάμεσα στη μεταδοτικότητα και πιθανώς τη μη ανταπόκριση των εμβολίων – Τι είπε για τον εμβολιασμό παιδιών – Πόσα ραντεβού κλείστηκαν

Η νεαρή γυναίκα είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, θετική στον κοροναϊό, και ανεμβολίαστη.

Ο τοκετός έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης με καισαρική τομή.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπύρος Δερδεμέζης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ITV συνεχάρη το προσωπικό της Μαιευτικής για την επιτυχή έκβαση της καισαρικής.

«Είναι μια ευχάριστη είδηση. Δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά είναι η πρώτη φορά που είχαμε δίδυμη κύηση νεαρής μητέρας που νοσεί με κοβιντ.  Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε ειδικό ξεχωριστό χειρουργείο, το επιτελείο της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής, προχώρησε σε καισαρική και η γυναίκα γέννησε χωρίς κανένα πρόβλημα» τόνισε.

Όπως εξήγησε η γυναίκα ήταν στην 34η εβδομάδα της κύησης. Αμέσως μετά τον τοκετό, μεταφέρθηκε στην κλινική Covid στο Πολυδύναμο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, ενώ τα δύο βρέφη εξαιτίας του ιατρικού ιστορικού της μητέρας κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: «είναι μια χαρά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο τμήμα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου τους έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις και παρακολουθούνται. Και η μητέρα είναι πολύ καλά μετά τον τοκετό»

Σχετικά Άρθρα