Πιερία – Η στιγμή που οι “θεματοφύλακες του Συντάγματος” απαγάγουν τον γυμνασιάρχη

 Πιερία – Η στιγμή που οι “θεματοφύλακες του Συντάγματος” απαγάγουν τον γυμνασιάρχη

Τα 11 άτομα που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και είναι απλά σκληροί αρνητές του κοροναϊου και των εμβολίων θεωρούσαν ότι ο γυμνασιάρχης βασανίζει τα παιδιά επειδή τους λέει πως πρέπει να φοράνε μάσκες και να κάνουν τεστ όπως προβλέπεται.

Δεν δίστασαν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και μπροστά στα μάτια παιδιών να ορμήσουν να προπηλακίσουν, και να βάλουν χειροπέδες στον Γυμνασιάρχη. Στη συνέχεια με τη χρήση βίας τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ώρα που ο γυμνασιάρχης προσπαθούσε να αμυνθεί και 11 άνθρωποι γύρω του με άγριες διαθέσεις τον προπηλάκιζαν.

Μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας άνεργος από το Ίλιον είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων στο Αιγίνειο Πιερίας.

Οι 11 που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για αρπαγή από κοινού και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα ηλικίας από 40-75 ετών που το μόνο κοινό στοιχείο που παρουσιάζουν είναι η εμμονή τους κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού και των μέτρων προστασίας.

Σχετικά Άρθρα