Παπανικολάου για #VipΜΕΘ: Πάνω από 100 άνθρωποι περίμεναν την μέρα εισαγωγής τού Μητροπολίτη Αιτωλίας

 Παπανικολάου για #VipΜΕΘ: Πάνω από 100 άνθρωποι περίμεναν την μέρα εισαγωγής τού  Μητροπολίτη Αιτωλίας

Ο νευροχειρουργός του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις διακρίσεις στις ΜΕΘ και υποστήριξε ότι την ευθύνη έχουν οι πανεπιστημιακοί που διευθύνουν τις ΜΕΘ.

Αναφερόμενος στον Μητροπολίτη Αιτωλίας είπε ότι ενώ περίμεναν 100 άνθρωποι εκτός ΜΕΘ παρακάμφθηκαν για να εισαχθεί ο Μητροπολίτης Αιτωλίας.

Πλεύρης: Στέλνει στον εισαγγελέα τον Γιαννάκο για τις #vipΜΕΘ – Πως εξήγησε την “κατ’ εξαίρεση” μεταφορά του Αιτωλίας στον Ευαγγελισμό

«Εγώ εξοργίστηκα και με τον υπουργό που πήγε να δικαιολογήσει την εισαγωγή του Μητροπολίτης λέγοντας ότι όσοι περίμεναν εκτός ΜΕΘ ήταν ασταθείς και δεν μπορούσαν να μεταφερθούν και έριξε την ευθύνη στους νοσοκομειακούς γιατρούς” τόνισε ο διακεκριμένος ιατρός.

Παράλληλα, ο κ.Παπανικολάου υπογράμμισε ότι για ορισμένες πτέρυγες την ευθύνη για τις ΜΕΘ έχουν οι πανεπιστημιακοί ιατροί που τις διευθύνουν και όχι οι νοσοκομειακοί γιατροί.

«Για τους διασωληνωμένους που νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ η Ομοσπονδία μας έχει καταθέσει αναφορά από τον Απρίλιο του 2021» τόνισε ο κ.Παπανικολάου.

«Έχετε ακούσει για κάποιον επώνυμο να μείνει για καιρό εκτός ΜΕΘ;” αναρωτήθηκε.

Σχετικά Άρθρα