Έβρος: Ψάχνουν τα κινητά του ζευγαριού – Τι είπε στους Τούρκους ο αστυνομικός

 Έβρος: Ψάχνουν τα κινητά του ζευγαριού – Τι είπε στους Τούρκους ο αστυνομικός

Λεπτομέρειες από την κατάθεση του αστυνομικού που μαζί με την σύντροφό του συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή κοντά στα σύνορα του ΄Εβρου δημοσιεύουν σε ιστοσελίδες στην γειτονική χώρα.

Η τουρκική ενημερωτική πύλη haberler.com, δημοσίευσε λεπτομέρειες από την κατάθεση του αστυνομικού για το πως βρέθηκε μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή: «Στην κατάθεση του ο Έλληνας αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης ανέφερε πως μπήκαν στην Τουρκία από τα Ύψαλα και ότι μαζί με την κοπέλα του έκαναν τα ψώνια τους στην Αδριανούπολη. Περιέγραψε πως αφού έκαναν τα ψώνια τους κατά την επιστροφή ακολουθώντας το GPS του τηλεφώνου έγραψε εκεί την λέξη Ύψαλα. Όπως είπε του εμφάνισε δύο δρομολόγια από τα οποία διάλεξε το συντομότερο και πρόσθεσε: “Ακολουθώντας το GPS σε ένα σημείο κοντά στα σύνορα μας σταμάτησαν οι στρατιώτες, κατέσχεσαν τα διαβατήρια μας και μας μετέφεραν στην στρατοχωροφυλακή. Εμείς ήρθαμε για ψώνια. Δεν είχαμε άλλο σκοπό”» αναφέρει το δημοσίευμα.

Κυνική παραδοχή Βασιλείου: “Τη βίαζε το αφεντικό στα καμαρίνια, αλλά δεν ήταν δικό μου θέμα”

Το απόγευμα της Δευτέρας το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην εισαγγελία της Αδριανούπολης και στη συνέχεια το δικαστήριο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι υπό τον όρο απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Δείτε πλάνα από το ζευγάρι μετά την απελευθέρωσή του:

Σχετικά Άρθρα