Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές θα είναι ξανά πρωταγωνιστής

 Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές θα είναι ξανά πρωταγωνιστής

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές, αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό και θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Είμαι σίγουρος γι’αυτό, διότι η δική μου εκλογή θα φέρει ανανέωση όχι μόνο στην ηγεσία, αλλά και στην εκλογική μας βάση» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Με ένα πρόγραμμα σύγχρονο, που θα μιλάει για τα προβλήματα της νεολαίας, για ισχυρή δημόσια παιδεία, εργασιακά δικαιώματα με τις αξίες της ΕΕ που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νεότερων γενεών και με πολλές καλές θέσεις εργασίας, θα τους κρατήσουμε στη χώρα μας και θα σταματήσουμε να έχουμε αυτό το καταστροφικό brain drain. Με ένα πρόγραμμα σοσιαλδημοκρατικό όχι μόνο δεν θα μείνουμε σταθεροί, αλλά θα γίνουμε πάρα πολύ δυνατοί την επόμενη ημέρα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Star.

Απαντώντας σχετικά με το δίλημμα της κάλπης, ανέφερε ότι «πέρα από την ανανέωση, είναι και η ενότητα, η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά. Πιστεύω ότι επειδή πάντα ήμουν εδώ, στο κέντρο της παράταξης, αλλά στο περιθώριο της εξουσίας και έφυγα ποτέ, μπορώ να την υπηρετήσω για να πάμε μπροστά, δυνατά, τα επόμενα χρόνια».

Αναφερόμενος επίσης στο θέμα της πολιτικής αυτονομίας, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι δεν λοξοκοιτάζει ούτε προς τη ΝΔ, ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα