Μαίρη Χρονοπούλου: Έμεινα σε κώμα μετά από τροχαίο, μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη

 Μαίρη Χρονοπούλου: Έμεινα σε κώμα μετά από τροχαίο, μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη

Στον Alpha Κύπρου μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου για τα θέματα που αντιμετώπισε με την υγεία της τα τελευταία 20 χρόνια και για τις φορές που γλίτωσε από τον θάνατο. Η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μίλησε και για την επιστροφή της σε θέατρο και τηλεόραση. «Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη, τώρα θα δουλέψω στο θέατρο και την τηλεόραση. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε κι άλλες δυσκολίες με το θέμα της υγείας της. «Τούμπαρε το τζιπ μου, με “έσπασε” στα δύο και πέρασα μια εικοσαετία φρίκης. Μετά έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, πήρε φωτιά η μπλούζα μου και με έκαψε ολόκληρη, έκανα 11 εγχειρήσεις. Είχα τέτοιους πόνους, που θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις. Μετά έφτιαχνα το ισχίο μου και έπαθα ανακοπή, ήμουν στην εντατική κλινικά νεκρή. Ίσως ο Θεός μού έδωσε πολλά στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το εισιτήριο».

Στη Νίκαια η Μέγκαν Φοξ

«Αγάπησα 1,5 -2 φορές στη ζωή μου», πρόσθεσε η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ». Μεταξύ άλλων, μίλησε με εκτίμηση για τη σχέση της με τον κατά 30 χρόνια μικρότερό της, ηθοποιό Νίκο Σταγόπουλο, και το πόσο τη βοήθησε σε όλες τις φάσεις των δυσκολιών της με την υγεία της.

Σχετικά Άρθρα