Χρονοπούλου: Τι λέει ο άνθρωπος που την πήγε στο νοσοκομείο – “Έβγαζε αίμα από την μύτη…”

 Χρονοπούλου: Τι λέει ο άνθρωπος που την πήγε στο νοσοκομείο – “Έβγαζε αίμα από την μύτη…”

Ένα θαύμα περιμένουν όλοι για τη Μαίρη Χρονοπούλου, όμως η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή και η αγωνία των δικών της ανθρώπων είναι στο «κόκκινο» για την αγαπημένη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το ατύχημά της. Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο άνθρωπος που βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου μετά το ατύχημά της στο σπίτι της, πεσμένη στο πάτωμα και αιμόφυρτη. Από την πρώτη στιγμή, οι γιατροί του είπαν ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και δίνουν λίγα περιθώρια.

«Η Μαίρη είναι σε μία άσχημη κατάσταση, διασωληνωμένη στην εντατική. Περιμένουμε από τους γιατρούς κάποιες εξελίξεις, να δούμε τι έκβαση θα έχει η υγεία της και ευελπιστούμε πραγματικά να συνέλθει», είπε ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας, φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου και ο πρώτος που ειδοποιήθηκε από την οικιακή βοηθό για το ατύχημα.

«Έβγαζε αίμα από τη μύτη. Είχε σταματήσει να τρέχει το αίμα, αλλά δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο, ήρθε, την πήρε, την πήγαμε στο νοσοκομείο και αμέσως την διασωλήνωσαν και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση», περιέγραψε ο ίδιος.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (1.10.2023) το μεσημέρι, όταν η 90χρονη Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη της στο σπίτι.

«15:30 η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής μίλησα μαζί της τελευταία φορά, η οποία μισοκοιμόταν. Μου απάντησε το τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι καλά, ότι θέλει να κοιμηθεί. Την ρώτησα εάν θέλει να πάω κοντά της, γιατί τα σπίτια μας είναι πάρα πολύ κοντά. Μου λέει “όχι, δεν θέλω, θέλω να κοιμηθώ, νυστάζω πολύ”», δήλωσε ο κ. Χούντας

Η Μαίρη Χρονοπούλου έμεινε τραυματισμένη για ώρες μέχρι να επιστρέψει η οικιακή βοηθός και να τη βρει στο πάτωμα.

«Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα», δήλωσε η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Η Μαιρούλα μας δίνει ακόμα μία μεγάλη μάχη, ίσως τη μεγαλύτερη. Δυστυχώς, περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα. Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση», κατέληξε ο κ. Χούντας για τη Μαίρη Χρονοπούλου, την ώρα που οι γιατροί χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες ως κρίσιμες και καθοριστικές.

Υπενθυμίζεται ότι και ο γιατρός της και νευροχειρουργός, ο κ. Γιώργος Στράντζαλης, δήλωσε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου υποστηρίζεται μηχανικά και ότι «δεν βλέπει προοπτικές» για την υγεία της.

Σχετικά Άρθρα