Εξαδάκτυλος στον Σερβετάλη: “Ντάνιασμα” ανθρώπων έχουμε στις εντατικές

 Εξαδάκτυλος στον Σερβετάλη: “Ντάνιασμα” ανθρώπων έχουμε στις εντατικές

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σχολίασε τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη για το «πιστοποιημένο ντάνιασμα» των ανθρώπων που δημιουργούν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές ..Εδώ και αρκετό καιρό, εδώ και εβδομάδες… 500-600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί» είπε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Μπιμπίλας για Σερβετάλη: Από τι να τον προστατέψω; Από το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο;

Πρόσθεσε δε ότι πολλοί άνθρωποι εδώ και εβδομάδες «αναχωρούν αδίκως», ενώ σημείωσε «αυτό είναι που μας απασχολεί εμάς και ότι τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι προγραμματισμένες».

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ αναφέρθηκε και στις προβλέψεις για μισό εκατομμύριο νεκρούς στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι αν αυτό το μισό εκατομμύριο πληθυσμού είναι εμβολιασμένο δεν θα χαθεί ή θα χαθούν πολύ λιγότεροι. «Αν είχαμε εμβολιασμένο το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, οι ημερήσιες απώλειες θα ήταν ένας διψήφιος ή μονοψήφιος αριθμός» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε τελείως διαφορετικά.

Σχετικά Άρθρα