ΚΙΝΑΛ: Μέχρι 21 Οκτωβρίου η συγκέντρωση υπογραφών για τους υποψήφιους

 ΚΙΝΑΛ: Μέχρι 21 Οκτωβρίου η συγκέντρωση υπογραφών για τους υποψήφιους

Παράταση της συλλογής των υπογραφών για τους υποψήφιους επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα αποφάσισε η ΕΔΕΚΑΠ, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, θα πρέπει να συλλέξουν 5000 υπογραφές από τα μέλη του κόμματος ή την στήριξη του 15% της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Το πρωί απέστειλε επιστολή προς την ΕΔΕΚΑΠ δηλώνοντας την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, ο Παύλος Χρηστίδης. Νωρίτερα το πρωί παραιτήθηκε από την θέση που κατείχε από το 2015, ως εκπρόσωπος τύπου.

Εντός της ημέρας καταθέτουν υπογραφές Ανδρουλάκης και Καστανίδης

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε την Παρασκευή 5.200 υπογραφές. Την ίδια ώρα στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, επισήμαναν ότι παρότι η συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητα της σταμάτησε, όταν ανακοινώθηκε η επιδείνωση της υγείας της και η απόσυρση της από την διεκδίκηση της ηγεσίας, εκείνη είχε ήδη ξεπεράσει τις 20.000 υπογραφές. Εντός της ημέρας θα καταθέσουν τις υπογραφές που έχουν στα χέρια τους και ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης.

Σχετικά Άρθρα