Το δράμα της Ελένης Δήμου: “Αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου”

 Το δράμα της Ελένης Δήμου: “Αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου”

Η Ελένη δίνει τη δική της μάχη με τον κοροναϊό. Η τραγουδίστρια που είναι πλήρως εμβολιασμένη μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ,

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δεν βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.

Pandora Papers: Σάλος με τους 283 Έλληνες στο Twitter

Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας. Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου.

Σχετικά Άρθρα