Ελένη Δήμου για Λιγνάδη: Άργησαν να τον συλλάβουν – Έχω εμπειρία με ένα δικό μου παιδί

 Ελένη Δήμου για Λιγνάδη: Άργησαν να τον συλλάβουν – Έχω εμπειρία με ένα δικό μου παιδί

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Δήμου αναφέρθηκε στη σύλληψη του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έχει προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα.

“Δεν περιμένεις να ακούσεις αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές, κανένας… Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση ας μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Και άργησαν να κάνουν τη σύλληψη”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το ελληνικό #MeToo

“Επειδή έχω και μία προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα, με δικό μου παιδί, και άργησαν. Σημασία έχει ότι προλάβαμε. Αυτό έχει σημασία, είμαστε όλοι καλά και παρακολουθούμε τις εξελίξεις, οι οποίες είναι ελπίζω ελπιδοφόρες για αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τόσο τραυματικές εμπειρίες που πέρασαν”, σημείωσε η Ελένη Δήμου και πρόσθεσε:

“Αυτά που έχει στην πλάτη του είναι αρκετά για να προσπαθήσει ο δικηγόρος του να τον υπερασπιστεί, αν και στην παιδεραστία νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει ανθρώπους νομικά, παρότι είναι η δουλειά τους αυτή και ο όρκος τους. Δεν χωράνε αστεία στην παιδεραστία, καθόλου, καμία επιείκεια απολύτως”.